10 Ocak 2012 Salı

İnsan Maymundan Gelmedi


FİHİBİSMİLLAHİ - BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

İNSAN MAYMUNDAN GELMEDİ!
DARWİNİN ATALARI, MAYMUNA DÖNDÜRÜLDÜ!

Altı günde yaratılış kitabımızda, altı aşamadaki yaratılış sıralamasını anlatmıştık...
Bütün canlı ve cansız varlıkların altı aşamadaki yaratılış sıralaması Allah’ın sayısız esmasının iç içe birleşerek nurdan -  enerjiye, enerjiden – balçığa (elektronu meydana getiren parçacıklar), balçıktan – atoma, atomdan – moleküle, molekülden – hücreye kadar kainattaki tüm cisim almış yapıyı meydana getirirler. Bu oluşum Allah’ın “OL” emriyle bir anda olmuştur. Yaratılış sıralamasını oluşturan Allahın sayısız esması yine Allah’ın emrine tabidir. Allah’ın izni olmadan varlıkları meydana getiren esmaların zikir sıralamasını hiç kimse değiştiremez.
Aşağıdaki çizimde bir elektron tanesini oluşturan esmaların iç içe zikirle nasıl oluştuğunun temsili halini gösterdik.
Allah(cc) her varlığın oluşumunu esmalarının iç içe zikirleriyle şifrelemiştir. Dolayısıyla bu zikirler sıralamasının bozulması mümkün olmadığından, her varlık ne surette yaratılmışsa o suret ve fıtrat üzere gelişir, doğar büyür ve ölür. Bu kural değişmez, İlahi kanundur. Ancak Allah (cc) dilediğini dilediği şekilde değiştirir. Mülk onundur. Yarattığı varlıklarda istediği gibi tasarruf eder. İşte darwin ve ataları Allah’a itaat etmeyip azdıkları için, maymuna döndürülmüşlerdir.

Bu aşağılanmayı iyi bildikleri için (çünkü maalesef onlar Kur’an-ı Müslümanlardan iyi biliyorlar ama itaat etmekte hala direniyorlar.) bu ayıplarını örtmek için bilim maskesinin arkasına gizlenerek insan alemine Maymundan geldiklerini yutturuyorlar.

İslam aleminin entelleri modern görünmek için istemeseler de bu safsataya inanıyorlar. Bu teorinin hiçbir delili yoktur, ama maymuna döndürüldüklerinin delili kur’an ı Kerimdedir.

“Onlar (Yahudiler) kendilerine yapılan uyarıları unutunca, biz de kötülükten menedenleri kurtardık. İsyan edip zulmedenleri de şiddetli azaba uğrattık” A’raf suresi – 165-

“Kibirlenip de kendilerine yasak edilenlerden vazgeçmeyince onlara: AŞAĞILIK MAYMUNLAR olun! Dedik” A’raf suresi – 166-

İşte A’raf suresi, İnsanın hakikatlerini, ilk yaratılışta nasıl secde edip Allah’a sözler verdiklerini, bu sözlerini peygamberler ve Kitaplar gönderip uyarmasına rağmen tutmayıp Allah’a isyan sonucu nasıl Maymuna döndürüldüklerinin delilidir.

Darwin ve avanesi bu aşağılık hallerini Kur’an’dan öğrenince kendi aşağılık durumlarına bütün insan alemini dahil etmek için var güçleriyle çabalıyorlar.

Evrim safsatasını ileri sürmekteki amaçlarından biride, kendi uyduruk ayetlerinde diğer insanları goyim (hayvan) olarak gösterip, kendilerini Maymundan tekamül etmiş üstün insanlar olarak lanse etmektir ve bu sahte üstün insanlar, diğer goyimleri istediği gibi yönetme hevesindedir.

Evrim teorisi, onların bu uyduruk ayetlerinin ıspatlanması için uydurulmuştur.
CAFER İSKENDEROĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder